Hlavní obsah

Padlá královna krásy se stala velvyslankyní světa kondomů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ris Loweová, někdejší Miss Singapore World 2009 si potrpí na kotrmelce. Devatenáctiletá dívka, kterou zařadila stanice CNN vloni mezi 25 nejvlivnějších lidí v Asii, se nejprve vzdala své korunky, když se přišlo na to, že kradla kreditní karty. Nyní vystupuje jako velvyslankyně bezpečného sexu a propaguje kondomy.

Článek

Kráska byla vloni v květnu odsouzena k podmíněnému trestu za podvody s kreditními kartami, díky nimž se obohatila o více než 2400 dolarů. Soud vzal tehdy v potaz, že šlo o její první trestný čin.

Low přitom tyto podvody páchala obvzláště zavrženíhodným způsobem. Kreditní karty podle serveru Wayangtimes.com kradla pacientům, o které se starala jako pomocná síla v jednom zdravotnickém zařízení. 

Po odhalení se vzdala titulu, ale přesto jí nezůstaly zavřeny všechny dveře a nyní začala vystupovat jako velvyslankyně bezpečného sexu. Se svou špatnou angličtinou, která je propletena přesmyčkami hlásek a novotvary, oznámila světu médií, že přijala místo velvyslankyně bezpečného sexu, jež jí nabídl vyýrobce prezervativů Espire.

"Budu propagovat bezpečný sex na svém blogu a videoklipy o tom, jak kondomy správně používat," řekla Ris Loweová, která doufá, že tak pomůže zabránit šíření pohlavních chorob a také případům nechtěného otěhotnění. 

Sama prohlásila, že v současnosti sex nepraktikuje, protože se právě čerstvě rozešla se svým přítelem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám