Hlavní obsah

Michaela Ochotská boduje: má nejdražší kalendář a půl miliónu k tomu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka zpravodajství na Nově Michaela Ochotská (24) si může mnout ruce. Kalendář, který nafotila, je prý nejdražším kalendářem pro příští rok. Dostala za něj také pohádkový honorář. Podle informací Novinek inkasovala sexy moderátorka půl miliónu korun.

Článek

"Míša má rozhodně ze všech celebrit nejdražší kalendář. Tím jsem si jistý, " řekl Novinkám pan Luděk, který kalendář financoval.

Aby Míšu do kalendáře získal, musel splnit řadu podmínek. "Chtěli fotit v Benátkách nebo Paříži a já si dala podmínku, že když kalendář se mnou, tak jedině v mé milované Praze. A další podmínkou bylo, že to musí být charitativní projekt. Kalendář je prodejní a část peněz půjde na nadaci televize Nova," prozradila Ochotská.

Moderátorka prý dostala za nafocení kalendáře půl miliónu korun. "Honorář byl šestimístný," nepřímo potvrdila moderátorka. Sama pak nadaci televize Nova ze svého honoráže přispěla částkou sto tisíc korun.

Kalendář si dala jako dárek k pětadvacátým narozeninám, které oslaví 19.prosince. Slavit bude se svým přítelem, jehož identitu ale nechce prozradit. Podle pohmožděnin na pažích, které moderátorku zdobily na křtu kalendáře v baru Jimmy´z, půjde o pěkně vášnivý vztah. "Ono je to vidět?," tázala se sexy moderátorka.

Kalendář pokřtil herec Miroslav Donutil, překvapením byla přítomnost Michala Davida. Ten zazpíval Míše k narozeninám, předal obrovský puget růží a dort.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám