Hlavní obsah

Martin Zounar: vyhazov z televize

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Martin Zounar pořádně naštval svého chlebodárce a zřejmě přijde o práci. Svého zaměstnavatele, majitele internetové televize Romana Antona, rozzuřil natolik, že s ním plánuje ukončit pracovní spolupráci.

Článek

Zounar podnikatele Romana Antona naštval, protože už poněkolikáté nepřišel na akci, kterou jeho internetová televize pořádá. "To se nedělá. Dávám mu práci a on jako jediný nechodí na akce. Vyvodím z toho důsledky. Nechci pracovat s lidmi, kteří se nechovají loajálně," řekl Novinkám Roman Anton.

Že na akci nedorazí, se Anton od Zounara dozvěděl půl hodiny před začátkem. Jako důvod uvedl, že musí hlídat dceru Claudii. 

Zounar kromě pořadu na internetové televizi hraje také v muzikálu Děti ráje. V poslední době ale hraje čím dál více Sagvan Tofi, se kterým se Zounar alternuje. "Sagi už hraje osmdesát procent představení," řekl nám jeden z herců muzikálu. Ani tady tak k velké výplatě Martin nepřijde. 

Zounar tak může skončit na mizině, na které už jednou byl. Před sedmi lety spoluvlastnil luxusní restauraci, po které mu zůstaly miliónové dluhy, které ještě několik let poté splácel. 

Reklama

Výběr článků

Načítám