Hlavní obsah

Sexbomby mění image: Mašlíková je pankáč, z Pavelkové je zrzka

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Hanka Mašlíková opět šokuje. Své blond mikádo ostříhala a má účes, kterému sama říká pankáč. Velkou změnu prodělala také finalistka Miss ČR 2008 Romana Pavelková. Nechala se obarvit na zrzavo.

Článek

Mašlíková je známá výstředními účesy. "Na pankáče jsem chtěla jít dlouho. Baví mě to. Všichni jsou u mě na změny zvyklí. Jen už nevím, co vymyslím příště," smála se Mašlíková v obchodě s módou pro psy.

"Chtěla jsem svojí čivavě Piccolce koupit na zimu obleček, ale netušila jsem, jaký to bude problém. Jeden byl prošívaný s kapucí a Piccola s jeho váhou skoro převrhl. Jiný měl zase delší nohavice a Piccolo se zaseknul a neudělal ani krok," chichotala se modelka.

Romana Pavelková  zažila v poslední době dvě velké změny. "Koketovala jsem se zrzavou barvou dlouho, ale bála jsem se. Kadeřník mě přesvědčil. Ještě si zvykám, ale s výsledkem jsem spokojená. Alespoň už na mě nebudou fungovat vtipy o blondýnách," řekla Novinkám Pavelková.

I na ni platí pravidlo, že změna vlasů přichází se životní změnou. "Po čtyřech letech jsme se rozešli s přítelem Robertem. Jsem sama," prozradila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám