Hlavní obsah

Rodina ochrnutého Muže roku Martina Zacha poprvé promluvila

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rodina ochrnutého Muže roku 2009 Martina Zacha (25) se brání proti pomluvám, které ji poškozují. Nepravd prý bylo napsáno tolik, že se rozhodli promluvit.

Článek

"Neustále se píše o tom, jak naše rodina odmítá finanční i materiální pomoc pro Martina. Není to pravda a mrzí nás, že to na naši rodinu hází špatný stín," řekl Novinkám Ondřej Zach, bratr ochrnutého.

Popírá, že by jim čerstvě zvolený Muž desetiletí Jakub Kauer nabídl jakoukoli pomoc. "Není to absolutně pravda. Žádná nabídka nám od něj nepřišla," tvrdí Zach.

Kauer o víkendu řekl, že jeho rodina připravila projekt, který by Zachovi měl pomoci, ale Zachova rodina rodina to odmítla. [celá zpráva]

"Jedinou věc, kterou jsme odmítli, byla veřejná sbírka, kterou organizovala herečka Veronika Žilková. Nechtěli jsme podporovat další medializaci Martinova případu." říká.

Celá rodina prý medializací zdravotního stavu Martina Zacha velmi trpí. "Maminku mrzí, že se píší takové nepravdy. Je z toho velmi špatná," dodal Ondřej Zach.

Reklama

Související témata:

Související články

Zraněný Muž roku už hýbe rukama

Muž roku 2009 Martin Zach (24), který po nešťastném skoku na rybníku Kačák ve Vrchlabí ochrnul na horní i dolní končetiny, začal hýbat rukama. Svým fanouškům...

Výběr článků

Načítám