Hlavní obsah

Herec Martin Trnavský poprvé promluvil o vztahu s Bárou Munzarovou

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Martin Trnavský (38) pro Novinky poprvé mluvil o svém vztahu s herečkou Barborou Munzarovou (36). "Je to ta nejlepší ženská, kterou znám," prozradil Trnavský.

Článek

"Je to moje nejlepší kamarádka, něco jako moje sestra a divadelní partnerka, ne přítelkyně. To si vymyslel bulvár," řekl Novinkám Trnavský. Zároveň ale dodal, že mu spekulace nevadí a vytěžil z nich maximum. "Paradoxně díky bulváru mám teď plné divadlo diváků," řekl Novinkám šéf divadelního spolku Frída.

Spekulace o vztahu využil k vytvoření velmi sexy plakátu na hru Sex, drogy a rokenrol. Hlavní roli hrají Trnavský a Munzarová. Na plakátu jsou zobrazeni ve velmi vášnivém objetí. "Přiznávám, je to trochu marketingový tah. A funguje skvěle, " řekl Trnavský.

Nesnáším herečky 

"Bára je opravdu jen moje nejlepší kamarádka. Je to skvělej člověk. Já obecně herečky rád nemám, přátelím se s lidmi mimo divadelní oblast, ale ona je výjimka. Vůbec se jako herečka nechová," vysvětluje Trnavský. A jaké tedy podle něj jsou ostatní herečky? "Hlučné a afektované," říká tvrdě.

Divadelní spolek Frída má v Praze novou stálou scénu. Hry Sex, drogy a rokenrol a Jako Thelma a Louise se budou hrát v divadle Kalich. Na tiskové konferenci divadla, které letos oslaví desetileté výročí, se představily také další projekty. Již 11. září bude mít premiéru muzikál Johanka z Arku. Nejde prý o oprášení původní inscenace. Johanka bude naprosto jiná. Nové obsazení, nové kostýmy i nová scéna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám