Hlavní obsah

Agáta Hanychová se rozešla s přítelem, v posteli ho nahradil Gigolo

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Agáta Hanychová (24) je zase sama. Rozešla se po čtyřech měsících s přítelem Matoušem Peschkem (23). Místo přítele s ní spí v posteli nový psí miláček - rotvajler Gigolo.

Článek

"Zase jsme se pohádali. Ale znáte mě, třeba spolu zase budeme. Stejně si ale myslím, že v Čechách pro mě kvalitní chlap prostě není," řekla Novinkám Hanychová. A to se teprve před dvěma týdny vrátili z dovolené v Řecku, kterou si Agáta velmi pochvalovala. Dokonce se prý poprvé v životě s přítelem na dovolené ani jednou nepohádala. [celá zpráva]

Místo v Agátině posteli zabral po Matoušovi psí miláček, rotvajler Gigolo. "Koupily jsme si ho napůl s mojí celoživotní partnerkou, nejlepší kamarádku Hankou," prozradila Agáta.

Jak dlouho u Agáty Gigolo vydrží, je otázkou. Třináct ztracených, opuštěných nebo za podivných okolností pošlých zvířat - to je výsledek Agátiny péče o domácí mazlíčky. Ani to jí ale nestačí a pořídila si dalšího psa. Naposledy měla krysaříka Vivienne, kterého při návštěvě studia, kde shazovala kila pomocí elektrošoků, zanechala kosmetičce Adrianě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám