Hlavní obsah

Natalie Portmanová zbožňuje obscénní hip-hop

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Herečka Natalie Portmanová má tajnou vášeň – miluje hip-hop! A to dokonce tak silně, že se její tělo začne chvět do rytmu, kdykoli podobný hudební žánr zaslechne. „Opravdu zbožňuju obscénní hip-hop,“ přiznala osmadvacetiletá herečka v rozhovoru pro magazín Interview.

Foto: Profimedia.cz

Natalie Portmanová patří mezi velmi žádané herečky. Hrála například ve filmu V jako Vendeta z roku 2006.

Článek

„Miluju ho neskutečně moc. Velice mě rozesmává a pak mě taky nutí vždycky k tanci. To jsou dvě mé oblíbené věci, skvěle zkombinované,“ dodala hvězda filmu Goyovy přízraky.

Kdyby nebyla hollywoodskou hvězdou, práci by ovšem nacházela stěží. Jak v interview totiž dále přiznala, žádnými zvláštními schopnostmi příliš neoplývá.

„Nemám moc jiných schopností. Myslím to vážně. Přála bych si opravdu, abych uměla ještě něco jiného. Chci říct, člověk umí třeba dobře vařit, umí sestavit nějaké věci, dokáže rukama vyrobit věci. Já nedokážu nic… No, dokážu tlachat, ale nic víc.

Chci říct, měla bych docela zásadní problémy s jinou prací, která by vyžadovala něco jiného než nošení praštěných kostýmů a mluvení komickým hlasem. No, umím jezdit na kole, ale mám pocit, že to dokáže každý,“ tvrdila v rozhovoru Natalie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám