Hlavní obsah

Mel Gibson zakázal lékařům prozradit pohlaví nemanželského potomka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Rozvodem s manželkou Robyn a předmanželským sexem se současnou partnerkou Oksanou Grigorievovou sice herec Mel Gibson jako tradicionalistický katolík selhal, ovšem v případě potomka, kterého s ruskou zpěvačkou čeká, se chce zachovat jako pravověrný a hodlá jeho pohlaví do porodu utajovat i před sebou samým a jeho matkou.

Článek

„Já už nakupuju pro dítě věci, ale v pohlavně neutrálních barvách. Je to velmi milé,“ přiznala Grigorievová a potvrdila, že ani ona nesmí znát pohlaví svého miminka.

S hercem Timothym Daltonem má hudebnice dvanáctiletého syna Alexandera, jenž se podle jejích slov chová jako „malý chlap, velmi mě ochraňuje. Na miminko se velice těší.“

A přestože třiapadesátiletý Gibson často klade důraz na katolickou víru, tentokrát hodlá žít proti učení církve. Jeho o čtrnáct let mladší partnerka totiž přiznala: „Ještě nevím, jestli se vezmeme. Popravdě jsme o tom ještě vůbec nemluvili.“

Gibson se s manželkou Robyn rozvádí po devětadvaceti letech společného života, o rozvod zažádali letos v dubnu. Mají spolu přitom sedm dětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám