Hlavní obsah

Iveta Bartošová vypadla ze soutěže Let's Dance

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Osmé kolo slovenské taneční soutěže Let's Dance 3 (slovenská obdoba StarDance) znamenalo definitivní konec pro českou zpěvačku Ivetu Bartošovou (42) a jejího tanečního partnera Mateje Chrena (27).

Článek

Bartošová se i tak stala nejúspěšnějším českým účastníkem této slovenské soutěže. Helena Vondráčková ani Kateřina Brožová se v prvních dvou sériích až do osmého kola neprobojovaly.

O vypadávajícím nerozhodovala porota, nýbrž diváci formou SMS zpráv. Taneční pár Bartošová-Chren dostal v osmém kole od slovenských diváků nejméně hlasů.

"Chci poděkovat celému Slovensku. Získala jsem nové kamarády a cítila jsem se tady jako doma. Moc vám za to děkuji," řekla se slzami v očích Bartošová v přímém přenosu televize Markíza. Zpěvačka poděkovala také svému synovi Arturovi a manželovi za podporu. Oba byli pravidelně přítomni na soutěžních večerech v bratislavském Parku kultury a oddechu na nábřeží Dunaje.

Tanečník Chren rovněž poděkoval Bartošové. "Jsem rád, že jsem tě poznal v reálném, nikoliv jen v tom mediálním světě. Jsi skvělá žena, matka a tanečnice," prohlásil Chren.

Reklama

Výběr článků

Načítám