Hlavní obsah

Sharon Stoneová se ztrapnila, nevěděla, „co“ je Ázerbájdžán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Antalya

Sharon Stoneová si ustřihla pořádnou ostudu. Přiletět moderovat slavnostní otevření hotelu v tureckém letovisku Antalya, na kterém nechyběla řada byznysmenů z okolních států, a nevědět přitom, že existuje taková země jako Ázerbájdžán, chce docela dost odvahy. O to víc, když za akci inkasovala milión liber, v přepočtu asi třicet miliónů korun.

Článek

Podle informací listu The New York Post se herečka zasekla v okamžiku, kdy měla při otevírání hotelu Mardan Palace vyslovit jméno nejlidnatější země v oblasti Kavkazu. Později na večírku přiznala, že nikdy o „ničem takovém neslyšela“ a že si zpočátku myslela, že její spoluřečník mluví o americké soulové zpěvačce Chaka Khan.

„Ázerbájdžán? Co to proboha je? To nedokážu ani vyslovit. Zní to jako Chaka Khan,“ ztrapnila se hvězda Základního instinktu ještě víc. Na otevírání hotelu se objevily i další celebrity, včetně Paris Hiltonové, Richarda Gerea nebo Toma Jonese.

Herečka je na veřejná faux pas expertkou. V roce 2008 prohlásila, že je tehdejší ničivé zemětřesení v Číně karmickým trestem za to, že země sužuje Tibet. Tehdy jí zřejmě uniklo, že v troskách domů nezahynuli komunističtí předáci, ale desetitisíce lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám