Hlavní obsah

Fanoušek Beyoncé zklamal, chtěl jejího manžela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Všichni bodyguardi byli v pondělí (25. 5.) během londýnského koncertu Beyoncé (27) ve vteřině na nohou, když se jeden z fanoušků protáhl přes bezpečnostní kontroly, aby se dostal do těsné blízkosti zpěvačky a jejího manžela Jay-Z.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zpěvačka Beyoncé (uprostřed)

Článek

Ve chvíli, kdy se kráska se zlatem v hrdle připravovala vstoupit na pódium, se jednomu z fanoušků podařilo protáhnout do zákulisí a dostat se do její bezprostřední blízkosti. Právě v tu chvíli procházela mezi šatnou a pódiem.

"Nějaký muž proběhl dveřmi na pódium zrovna ve chvíli, kdy kolem něj Beyoncé procházela. Roztáhl ruce a volal její jméno, než ho ochranka zpacifikovala," uvedl zdroj deníku The London Paper.

Nebyla to však Beyoncé, koho měl tento nezvaný host na mušce. "Chtěl se setkat s Jayem-Z, aby mu předal svou demokazetu," stojí v The London Paper.

Beyoncé, desetinásobná držitelka Grammy, teď absolvuje šňůru koncertů ve Velké Británii. Tato vystoupení jsou součástí jejího celosvětového turné pod názvem "I Am…" Toto pondělí vystupovala v londýnské O2 Aréně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám