Hlavní obsah

Bartošová díky slovenskému Let's Dance zhubla už 9 kilo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Iveta Bartošová (43) se úspěšně protancovává počátečními koly slovenského pořadu Let's Dance, obdoby českého Star Dance - když hvězdy tančí. Navíc díky úmorným tréninkům opět získala krásné křivky a shodila 9 kilo.

Článek

"Snažím se moc se nevážit a neprohlížet, ale samozřejmě na sobě vidím, že jsem zhubla. Navíc jsem ženská a zajímá mě, jak vypadám. Řekla bych, že díky tanečním tréninkům patřícím k Let's Dance jsem jen doteď zhubla takových devět kilo," uvedla Bartošová.

S manželem, hercem a filmovým producentem Jiřím Pomejem, Iveta netrénuje. Ačkoli Pomeje, než se dal na hereckou dráhu, závodně tancoval společenské tance, blonďatá zpěvačka s ním trénovat nechce.

"Jednou jsme si zkusili doma waltz. Jenže hned při prvním kroku mi podklouzla noha a skončila jsem na podlaze. Jirku jsem strhla s sebou, ten spadl na mě a vyrazil mi dech. Od té doby už raději trénuji jen se svým tanečním partnerem v tanečním sále," usmála se zpěvačka.

TýTý ji překvapilo

Bartošové se poslední dobou daří na všech frontách. Kromě krásné postavy si v osobním životě nemůže vynachválit spokojené manželství s Pomejem, kterému mnoho lidí předvídalo brzký konec, a syna Artura, který jí dělá jen radost.

Obrovským pracovním úspěchem a velkým překvapením i pro samotnou Bartošovou bylo pak její vítězství v TýTý v kategorii zpěvačka roku 2008.

"Moc si ceny TýTý vážím. Naposledy jsem ji obdržela před patnácti lety. Když jsem při vyhlášení slyšela svoje jméno, ujišťovala jsem se, že není prvního, ale osmnáctého dubna," zažertovala Bartošová.

Reklama

Výběr článků

Načítám