Hlavní obsah

Dvojici vyhodili z divadla, při komedii se prý smáli hlasitě

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lincoln (Anglie)

Sharon Whitelawová (41) se rozhodla vzít svého přítele Tony Priestleyho (42) do divadla na komedii. Hra měla podtitul, že "dokáže rozesmát člověka tak, až za to bude vyhozen". Ani jeden z páru netušil, že nejde o zručný marketingový slogan, ale o holou skutečnost.

Článek

Vycházku do divadla Drill Hall v anglickém městě Lincoln si asi budou Sharon s Tonym velmi dobře pamatovat. Chtěli si kulturně oslavit narozeniny a místo toho zažili opravdu trapné chvilky. Informoval o tom tamější deník Lincolnshire Echo.

Pár si skvěle užil první polovinu představení a během pauzy se už oba těšili na pokračování komediálního představení. Po chvíli k nim ale přišla zaměstnankyně divadla, která je požádala, aby se již nevraceli zpět do sálu. Ostatní návštěvníci představení si na ně údajně stěžovali, že se smějí v momentech, které nejsou vtipné, kopou do sedaček před nimi a jsou hlasití.

Stěžovali si tři lidé

Taxikářka Sharon Whitelawová s něčím takovým ovšem kategoricky nesouhlasila. "Řekla bych, že se k nám prostě zachovali jako k dětem. V ten moment jsem si přála propadnout se do země. Bylo mi opravdu trapně. Oznámili nám to před všemi dalšími návštěvníky divadla, kteří si o pauze vychutnávali své drinky. Prý si tři lidé stěžovali, a proto nás nemohla pustit zpět," uvedla Whitelawová.

Dvojice dostala zpět plné vstupné a oběma byly proplaceny i dopředu objednané nápoje. Manažer divadla Simon Hollingworth řekl, že si je vědom toho, že dvojice zřejmě nebyla rozhodnutím nadšena, ale trval na tom, že zaměstnanci divadla postupovali správně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám