Hlavní obsah

Eva Holubová rozmazluje psa místo dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nejobsazovanější česká herečka Eva Holubová (50), která před několika dny oslavila padesátiny, se nehne na krok bez svého psa Afinky, čtyřměsíčního štěněte labradorského retrívra. „Je to pejsek ze střediska výcviku vodicích psů pro nevidomé v Jinonicích. Naše rodina si ho vzala na rok,“ svěřila se herečka.

Článek

"Máme ho všichni moc rádi, já ho přímo rozmazluji. Ale také ho za ten rok musíme něčemu naučit. Především - nesmí se bát jít mezi lidi, proto ho pořád s sebou tahám,“ usmívá se Eva Holubová a hladí svého čtyřnohého miláčka.

„Pak půjde na rok na další výcvik jako do internátu. A potom už ke klientovi. Takže celá naše rodina se teď baví pejskem, kterého milujeme.“

I když psa vysloveně rozmazluje, své děti, dvojčata Adama a Karolinu (14), prý určitě ne.

Eva Holubová

FOTO: Korzo

Těší se na zahradu

„Děti nerozmazluji, ony se mi povedly, jsou totiž moc hodné. A ten náš pejsek také. Asi také záleží na nejbližších lidech,“ libuje si herečka, která nedávno zazářila ve filmu Líbáš jako bůh v roli oklamávané manželky.

„Tak to bylo opravdu moc krásné natáčení s režisérkou Marií Poledňákovou. Teď zase budu něco zajímavého točit, ale zatím o tom zatím nesmím mluvit,“ říká Holubová, která se momentálně už nemůže dočkat opravdového jara. „Začala jsem nakupovat kytky, které si pak přesadím na zahrádku,“ těší se herečka.

Reklama

Výběr článků

Načítám