Hlavní obsah

Muž spadl ze stejného útesu dvakrát za sebou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Whorlton

Georgi Stastnymu (66) z britského Whorltonu se stala podivná věc. Během jedné procházky se mu podařilo dvakrát spadnout z výšky šesti metrů. Při výletu s manželkou zakopl a spadnul z útesu. Netrvalo dlouho a spadnul podruhé.

Článek

První pád muže trochu zmírnil lesní porost, ale i tak si George Stastny zlomil nos a poranil záda. Byl ale při vědomí, takže se jeho ženě Mary (53) podařilo dostat ho zpět nahoru na útes. Tam omdlel. Ani jeden z manželů Stastnych neměl mobil, a tak se Mary rozhodla doběhnout pro pomoc. Ušla ale jen pár kroků, když viděla, jak se manžel mátožně postavil, ušel pár kroků a znovu se zřítil dolů.

"Když jsem odcházela, bála jsem se, že znovu spadne. Pak jsem se otočila a viděla, že se mu to vážně ´podařilo´. Byla jsem naprosto zděšená - prostě spadl zpátky z útesu. Vydával hrozné zvuky, v bezvědomí sténal. Zůstala jsem u něj asi pět minut, ale nemohla jsem ho probudit a nemohla jsem s ním ani hýbat," řekla Mary listu Metro.

Větev nad ním mu byla povědomá

Po chvilce zaběhla do nedalekého domu a odtamtud zavolala záchrannou službu. V mezičase se pan Stastny znovu probral, podařilo se mu vyškrábat se nahoru a dojít do domu své tchyně.

"Cítil se docela dobře. Řekl mi, že se probral a pomyslel si, že ta větev nad ním vypadá nějak povědomě. Prý to bylo jako restartování počítače. Byl sice celý zakrvácený, ale v nemocnici řekli, že je v pořádku," prohlásila Mary.

"Když jsme se ujistili, že všechno bude v pořádku, museli jsme se smát. Říkala jsem manželovi, že spadnout z útesu jednou je smůla. Ale spadnout dvakrát, to je prostě absurdní..."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám