Hlavní obsah

Elitní švédští policisté se nechali fotit nazí, dostali vyhazov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devět členů elitního policejního zásahového komanda ve Švédsku dostalo vyhazov poté, co se objevily fotografie na kterých pózují nazí se zbraněmi v rukou. Policisté se bránili, že to měl být jen nevinný žert.

Článek

Focení předcházela noc výstředních sexyhrátek, uvedla Ananova. Zda policisté měli i dámskou společnost již zpráva neuvádí. Členové komanda z okresu Vastra Gotalang na fotografiích předvádějí své nablýskané samopaly bez kalhot. Od pasu dolů nazí údajně vypadali jako vystřižení z reklamy na gay-parade.

Šokovaní instruktoři policisty okamžitě odvolali ze všech úkolů a nahlásili je vedení policie. Tamní šéf jim dal padáka.

"Tvrdili, že to měl být jen vtip, že si chtěli vystřelit uz instruktorů. Cílem prý bylo je šokovat. Neprojevili zrovna nejbrilatnější úsudek," komentoval počínání bývalých kolegů mluvčí policie  Erik Nord.

Bujarý mejdan byl přitom vyvrcholením výcviku policistů pro jednotku, která je obdobou amerických týmů SWAT pro zásahy proti nebezpečným ozbrojeným zločincům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám