Hlavní obsah

Drsňák Šiška píše romantické songy pro Gotta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Producent, textař a moderátor Petr Šiška (43) vstoupil do povědomí televizních diváků především jako drsný moderátor v televizní reality show Nic než pravda. "Diváci se mě občas ptají, proč jsem takový zlý a tvrdý muž. A vůbec nevědí, že jsem drsný romantik, který má rád romantické filmy a píše romantické texty," řekl Petr Šiška.

Článek

Své texty písní skládá Šiška pro přední české zpěváky. Třeba pro Karla Gotta hit Pokaždé, pro Helenu Vondráčkovou například To tehdy padal déšť.

"Člověk jako já, který napsal například pro Petra Koláře píseň Ještě, že tě lásko mám, asi takový tvrďák nebude. Ale určitou tvrdost, kterou bych měl mít, si kompenzuji thajským boxem a rockovou kapelou. S ní si leckdy ze sebe sundám tu špínu, se kterou se občas setkávám ve studiu při natáčení Nic než pravda. Kdybych ji měl nosit domů, tak bych se musel jednou oběsit," přiznává moderátor.

Při natáčení Šišku někdy překvapí bezohlednost některých soutěžících, kteří jsou přesvědčeni o své pravdě a jsou pak ochotni říci o sobě cokoliv.

Lže jako když tiskne

"Svým způsobem je i chápu, protože vědí, že za tu svou pravdu mohou dostat pět milionů korun," konstatuje Šiška, který navíc sám přiznal že, i on sám často zalže.

"Dokonce se považuji za notorického lháře. Člověk přijde do obchodu, zeptají se ho, jestli má drobné, řekne, že ne. Opak je pravdou. Nebo v restauraci, jestli mu chutnalo. Zalže, že ano. A polichotí kolegyni v práci, jak jí to sluší. A přitom dobře ví, že má hrozné šaty i účes. Zkrátka v běžném životě lžeme všichni," tvrdí Šiška.

Reklama

Výběr článků

Načítám