Hlavní obsah

Hůlka si při generálce Draculy rozřízl ruku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Při úterní generálce muzikálu Dracula, který má v divadle Hybernia premiéru ve čtvrtek, se zranil hlavní představitel, zpěvák Daniel Hůlka (40). "Stalo se to hned na na začátku zkoušky. Rozřízl si dlaň a začal krvácet. Museli jsme okamžitě zavolat lékaře," prozradil producent Oldřich Lichtenberg.

Článek

Pomoc dorazila v krátké době. Hůlku přímo na jevišti ošetřil lékař. Nešlo o zanedbatelné zranění, došlo dokonce i na šití. "Dan všechno snášel s ledovým klidem. Je to kus chlapa a nějaké zranění ho nemůže rozhodit," dodal Lichtenberg s tím, že nebude třeba, aby na premiéru za něj zaskočil někdo z alternujících zpěváků, buď Pepa Vojtek nebo Marián Vojtko.

"To nikoho z nás ani nenapadlo. Dan dokonce po ošetření absolvoval celou zkoušku až do konce naprosto bez problémů a v pohodě a není dvůvod na premiérovém obsazení něco měnit," vysvětlil na závěr producent.

V obnovené premiéře Draculy se představí po boku Daniela Hůlky coby Draculy i Monika Absolonová v roli Lorraine a také Kamila Nývltová či Jiří Langmajer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám