Hlavní obsah

Šestiletý kluk nestihl školní autobus, vzal si auto rodičů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Šestiletému americkému klukovi ujel školní autobus, a tak sebral klíče a odjel do školy rodinným Fordem Taurus. Pálil to prý hodně nad povolených 88 kilometrů v hodině, předjel několik aut, přejel bez úhony jeden most a dvě křižovatky, ale nakonec skončil ve sloupu elektrického vedení.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Utrpěl však jen lehká zranění a hned po ošetření chtěl mermomocí do školy, aby prý nezmeškal snídani a tělocvik. S odvoláním na místní policii píše o tomto pondělním dobrodružství agentura AFP.

"Je to víc než zázrak, je to to série zázraků, že se nic vážného nestalo," řekl agentuře místní šerif. Podle policie musel chlapec řídit vestoje. Policistům řekl, že se naučil řídit, když si hrál videohry. Chlapec bydlí ve Wicomico Church ve Virginii.

Školní autobus zmeškal, protože otec odešel do práce dřív a matka včas nevstala. Oba rodiče byli obviněni z uvedení dítěte v nebezpečí - otec proto, že podle dřívějšího rozhodnutí soudu neměl dítě nechávat s matkou samotné. Rodiče se navíc museli smířit s tím, že jejich auto bylo vážně poškozeno. Chlapec aspoň částečně dosáhl svého - hodinu tělocviku, která byla odpoledne, po ošetření ještě stihnul.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám