Hlavní obsah

Pro primátora Béma je hospoda i společenským centrem

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

"Pro mě hospoda není místem, kde by se jen pil alkohol, ale také společenským centrem," svěřil se agentuře Korzo pražský primátor Pavel Bém, když pokřtil ve čtvrtek 18. září v Malostranské besedě knížku s písničkami Petara Introviče a jeho skupiny Bluesberry.

Článek

"Křtil ji stylově pivem a ve svém přípitku mimo jiné řekl: "Na pohodu pro vás, příznivce Bluesberry. Na prachy, protože muzikanti musí z něčeho žít. A na věčnost, protože si to budou moct přečíst naši potomci..."

Primátor nezapomněl na své mládí a na hanspaulské hudební kořeny v legendární hospodě Houtyš. Část své poslední volební kampaně ostatně vedl při mariáši po hospodách ve své rodné Praze 6 a jeho dávný houtyšský kamarád Petar Introvič mu k tomu hrál na kytaru. Bém netají, že má rád, když se kombinuje příjemné s užitečným.

"Představte si, že děláte čtyři věci najednou - za prvé sedíte v hospodě a pijete dobré pivo, za druhé hrajete skvělou hru mariáš, za třetí posloucháte bezvadnou muziku Petara Introviče a za čtvrté to všechno děláte v rámci volební kampaně," usmál se primátor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám