Hlavní obsah

Číňance ukradli v nákupním středisku vlasy

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Třicetiletou Siao Chungovou z čínského S'pchingu někdo okradl v supermarketu, když jí ustřihl její vlasy, které si nechávala růst už déle než deset let. Ač to tak může působit, krádež nebyla zase tak zvláštní. Za takové vlasy si totiž lupič může přijít na slušné peníze.

Článek

Vlasy Siao Chungové byly ve chvíli krádeže dlouhé už neuvěřitelných 130 centimetrů a působily opravdu výjimečně. Právě proto se na ni také asi zaměřil neznámý lupič, který jí v tlačenici v nákupním domě její chloubu ustřihl.

"Lidé se tam mačkali u dveří. Když jsem z obchodu vystoupila, měla jsem takový divný pocit, že jsem něco ztratila. Podvědomě jsem se dotkla hlavy a vlasy byly pryč," řekla žena pro pekingský večerník.

Nabízeli jí za ně tisíce

Při výpovědi na policejní stanici si prý žena nemohla pomoci a plakala. Nechtěla totiž věřit tomu, že ji někdo ukradl právě vlasy, které si nechávala růst tak dlouho a byla na ně hrdá.

V minulosti už ženě za její vlasy lidé nabízeli v přepočtu asi 9 000 korun, což byly pro ženu obrovské peníze, ale ani tak je nepřijala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám