Hlavní obsah

Japonec vypustil ve vlacích stovky brouků, kterými strašil ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TOKIO

Zvrácenou zábavu si našel pětatřicetiletý Japonec, který ve vlacích vypouštěl stovky brouků, aby jimi strašil ženy. Oznámila to agentura AFP s odvoláním na místní policii.

Foto: Profimedia.cz

Potemník moučný

Článek

Manabua Mizutu zatkla policie v pondělí na předměstí Ósaky. "Vždycky si ve vlaku vybral nějakou ženu, přiblížil se k ní a převrátil lahev plnou brouků," řekla mluvčí místní policie. Ke strašení používal potemníky moučné (Tenebrio molitor), brouky hnědočerné barvy, kteří v dospělosti dorůstají délky až 1,5 centimetru.

"Po zatčení muž vypověděl, že chtěl 'vystrašit ženy a vidět, jak se jim třesou nohy'," dodala mluvčí. Podle zástupců železnice zopakoval tento kousek nejméně osmnáctkrát za jediný měsíc. Policie ho zatkla poté, co vysypal z lahve zhruba dvě stovky brouků. V batohu na zádech měl deset dalších lahví, v nichž celkem policisté napočítali 3600 potemníků.

Reklama

Související témata:

Související články

Japonec si chce vzít komiksovou postavu

Stovky lidí už podepsaly petici Japonce Taičiho Takašity, s jejíž pomocí se snaží prosadit možnost uzavření manželství mezi člověkem a postavou z kresleného...

Výběr článků

Načítám