Hlavní obsah

Vzpomínky na zemřelou babičku vynesly ženě v Las Vegas milióny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HONOLULU

Jessica Agbunagová (24) si po svém prvním výletu do Las Vegas už moc starostí s americkou ekonomickou krizí dělat nemusí. Kolo štěstěny v California Casino jí totiž vytočilo 2,4 miliónu dolarů, tedy v přepočtu bezmála 49 miliónů korun. Jessica, která pracuje jako au-pair, se do Las Vegas vypravila z Havaje s přítelem a rodinou, aby si společně připomněli narozeniny zesnulé babičky.

Článek

Babička Jessiky měla prý nikdy nespící město hazardu v oblibě a ráda tam jezdívala. Nikdy však moc peněz nevyhrála. Vnučce se pak sice během několika dní podařilo vyhrát dvakrát menší obnos, ovšem její velký den přišel až ve středu minulý týden.

Když dala Jessica do přístroje na mega jackpot 16 dolarů, několikrát zatáhla za páku a pak už byla jako ve snu. Vše se rozblikalo a rozhoukalo a ona vyhrála hlavní cenu. Teď prý plánuje zaplatit auto a nějaké peníze rozdat příbuzným. Babička by na vnučku byla jistě pyšná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám