Hlavní obsah

Jitka Asterová: Flašky se chopit umím, ale alkoholik opravdu nejsem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jitka Asterová se na otvírací party starokubánského baru La Casa de la Havana vieja pořádně rozjela. Společně se Zlatou Adamovskou a Tomášem Krejčířem poznávala krásy tradičního kubánského rumu. A ani v nejmenším se to nebála roztočit.

Článek

Jitky Asterové bylo ve večerních hodinách všude plno, poletovala po baru, míchala koktejly a nebála se do sklenic lít až nesmyslné množství alkoholu. Sama ovšem pila jen velmi decentně.

:. Tomáš Krejčíř si jako abstinent degustaci kubánských rumů příliš nevychutnal.

To Tomáš Krejčíř, jako abstinent, nepil vůbec. "Nemusím pít, abych si uměl užít atmosféru příjemného podniku s dobrými přáteli," řekl s úsměvem Krejčíř.

:. Kubánský bar La Casa de la Havana Vieja

Specialitou nově otevřeného baru v pražské Opatovické ulici jsou tzv. platíčka, neboli ochutnávky několika různých rumů, vodek či tequily, doplněné odborným výkladem. Výběr zhruba z devíti desítek rumů ocení jistě i nejnáročnější fajnšmekři. V baru nechybí například ani láhev Máximo, která v sobě skrývá opravdový poklad mezi kubánskými rumy. Sklenka přijde bezmála na pět tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám