Hlavní obsah

Nezletilý hoch se opilý vloupal do plné policejní stanice

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ADELAIDE

Šestnáctiletý Australan to zřejmě trochu přehnal s alkoholem. V nočních hodinách se totiž vloupal na policejní stanici ve městě Adelaide a logicky byl neprodleně zadržen. Policisté se ke vstupu do stanice seběhli poté, co je přivolal zvuk tříštícího se skla.

Článek

K místu vloupání se okamžitě seběhli policisté z celé stanice a nestačili se divit, co vidí. Zcela opilý šestnáctiletý chlapec se totiž rozhodl, že se podívá na policejní stanici a bylo mu zcela jedno, že je plná mužů zákona.

Policejní mluvčí uvedl, že chlapec policii svůj čin neobjasnil, ale zdálo se, že měl prostě jen "trochu moc vypito". Nyní mladý hoch čelí obvinění z vloupání se do budovy a z jejího poškození.

Škody, které mladík způsobil, dotahují výše zhruba 25 000 korun. Zničil čelní okno a hlavní posuvné dveře do policejní stanice. Hoch nebyl propuštěn na kauci a čeká na soud ve speciálním oddělení pro mladistvé v Adelaide.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám