Hlavní obsah

Marilyn Manson dostal kopačky, nechtěl žít ve třech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Rocker Marilyn Manson je opět sám. Po téměř dvou letech ho ze svého domu vykopla jednadvacetiletá přítelkyně Evan Rachel Woodová, kvůli níž opustil v prosinci 2006 manželku Ditu Von Teese. O osmnáct let mladší Woodová si totiž mermomocí chtěla do svého bytu nastěhovat mladšího bratra, ale zpěvákovi se život ve třech nezamlouval.

Článek

"Evan vlastnila ten dům a nechtěla svého nezaměstnaného sourozence nechat žít na ulici. To byla ale krizová situace. Evan už měla plné zuby, jak ji Marilyn pořád hlídá a emocionálně vysává,“ uvedl zdroj blízký Woodové pro magazín Star.

Devětatřicetiletý rocker si bude muset hledat novou lásku. Jeho o tři roky mladší exmanželka totiž žádný comeback vztahu neplánuje. Nedávno oznámila, že se do žádného partnerství nehrne, protože ji nadmíru baví samostatný život, kdy může každou chvíli sbalit jiného chlapa.

"Právě teď si moc užívám život single. Neodmítám úplně manželství někdy v budoucnosti. Opravdu si užívám rituál manželství a nevnímám rozvod jako selhání,“ uvedla Dita.

Reklama

Výběr článků

Načítám