Hlavní obsah

Soudce skončil ve vězení s mužem, kterého poslal za mříže

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Velice nepříjemná věc se stala rumunskému soudci Ioanu Lazarovi z města Arad. Ten byl totiž zatčen kvůli podezření z korupce a shodou okolností skončil ve stejné cele jako muž, kterého sám odsoudil. Soudce tvrdí, že se nyní bojí o svůj život a kvůli strachu v cele vůbec nezavírá oči a je již vyčerpaný.

Článek

Lazar měl obrovskou smůlu. Když byl umístěn do cely k jinému muži, nebyla mu osoba vůbec povědomá. Jenže muž odsouzený za ozbrojené přepadení si ho pamatoval více než dobře. Lazar nyní žádá o přemístění do cely určené pouze pro jednu osobu.

"Když ho do té cely dali, tak si toho muže vůbec nevybavil. Měl ale tu smůlu, že ten vězeň si ho pamatoval. Měl obrovskou radost, když mohl soudci říci, s kým se to ocitnul na cele a že to byl právě on, kdo ho poslal za mříže," uvedl zdroj z vězení.

Jakmile soudce zjistil, s kým se nachází v cele, doslova mu spadla čelist a celý zbělel. Nyní se bojí si i lehnout, aby náhodou neusnul.

Soudce se dostal za mříže kvůli tomu, že údajně vzal úplatek v přepočtu 750 000 korun za to, že nechal propustit jednoho kriminálníka. Jeho případ se nyní vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám