Hlavní obsah

Miss Lebedová: vítězství jsem opravdu nečekala

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Účastnice Miss ČR Kristýna Lebedová byla vyslána na mezinárodní soutěž Miss Tourism Intercontinental, která probíhala v karibském ráji, Dominikánské republice. Když odlétala, tak si nikdo úplně nepřipouštěl možnost, že by mohla Lebedová zvítězit. To se ovšem v noci ze soboty na neděli našeho času stalo a soutěž krásy, kterou vlastní podnikatel Jan Moťovský, si připsala další mezinárodní úspěch.

Článek

Kristýna Lebedová měla na soutěži velkou konkurenci zejména mezi dívkami tmavé pleti. Na paty jí přesto nejvíce šlapala dívka z Bulharska a třetí se umístila Portoričanka.

Bezprostředně po vítězství byla Kristýna velmi dojatá a okomentovalo to slovy: „Vím, že je to klišé, ale opravdu jsem to nečekala. Hodně mých konkurentek bylo tmavější pleti, nebyla jsem si jistá, zda mé blond vlasy a světlá kůže budou výhodou, ale rozhodně jsem doufala.“

:. Kristýna Lebedová v soutěži Miss Tourism Intercontinental triumfovala. Foto: APK./2

Kromě hlavní ceny se udílelo mnoho dalších cen např. Miss Sympatie, kterou vyhrála Miss Bulharsko, Miss Elegance - držitelkou se stala reprezentantka z Dominikánské republiky. Cenu Miss Smile získala Miss Venezuela, cenu Miss Bikiny dostala dívka z ostrova Isla Margaritha.

Dále se volily nejlepší kostýmy, zde Kristýna vyhrála Miss of the fashion look. Vítězka z Hondudrasu si odnesla cenu na nejlepší národní kroj a cenu Královna moří získala dívka z malého ostrava Curacao, což je malý ostrov ležící kousek od Venezuely, ale je kolonií Holandska.

:. Kristýna Lebedová s korunkou pro vítězku soutěže. Foto: APK./2

Kristýna Lebedová reprezentovala na soutěži Českou republiku v róbách od oděvního návrháře Josefa Klíra, který je známý zejména svými extravagantními modely.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám