Hlavní obsah

Neobvyklá soutěž pro sázkaře - které kuře se vylíhne nejdříve

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Fantazie sázkových kanceláří nezná mezí. Můžete si vsadit na to, jestli se někdo provdá, rozejde, zasebevraždí a nyní také na to, které vajíčko se vyklube nejrychleji. Společnost Eggycam umístila do umělé líhně deset vajíček, jejichž přerod od žloutku a bílku ke kuřeti sleduje nepřetržitě několik webových kamer. A vy máte příležitost odhadnout a vsadit si, který opeřenec bude na světě nejdříve.

Foto: Profimedia.cz

Které kuře přijde na svět jako první, i o to se lze vsadit. Ilustrační foto.

Článek

„Je to skvělá zábava a nezávisí na počasí, ani na tom, jestli člověk udělá chybu. Prostě sázka, která vyjde za každou cenu,“ řekl Ken Robertson ze sázkové společnosti Paddy Power britskému listu Metro.

„Naši spekulanti jednoduše dají peníze a nechají přírodu, aby konala, co sama uzná za vhodné,“ pokračuje majitel domény www.eggycam.com. Její návštěvníci uzavřou každou hodinu asi sto sázek.

Kuřata by měla vykouknout na svět kolem 8. srpna, případní zájemci mají tudíž ještě dostatek času tipnout si, která z desítky skořápek pukne jako první. Veškerý výdělek z tipovací soutěže poputuje nadaci pro nemocné Downovým syndromem v Irsku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám