Hlavní obsah

Finalistky Miss ČR odlétají do Egypta na dovolenou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V úterý pozdě večer mají na ruzyňském letišti sraz finalistky soutěže krásy Miss ČR. Desítka dívek má namířeno do egyptského Šarm as Šajchu (Sharm el Sheikh), kde stráví 11 dní. Na programu je celodenní výlet lodí, jízda na terénních čtyřkolkách a několik večerních akcí. Letní dovolená, kterou dívkám zařizije CK Blue Style, bude zaměřená ovšem zejména na potápění, na které je tato destinace zcela ideální.

Článek

Dívky budou mít v Egyptě opravdu napilno. Hned poté, co se ubytují v Šarm as Šajchu v luxusním pětihvězdičkovém hotelu Sunrise Island View, tak se spustí vlna výletů a akcí. Vzhledem k vysokým teplotám se budou dívky věnovat zřejmě nejvíce potápění.

Do Egypta odlétá jen deset finalistek - Darja Jacukevičová a Kristýna Lebedová si dovolenou užít nemohou. Lebedová bude reprezentovat ČR na mezinárodní soutěži a Jacukevičové neumožní odlet důležité příjímačky na vysokou školu.

Na programu jsou také návštěvy zmách podniků, které daná lokalita nabízí. Například na takovou Beach Party na Terazzina pláži v Sharm el Maya se dívky těší už dlouhou dobu. Nejnáročnější budou z pohledu výletů sobota a neděle, kdy dívky čekají dva celodenní výlety - jeep safari a pak cesta na lodi.

Aby bylo trochu zábavy, tak nebude chybět ani návštěva tamějšího aquaparku. Novinky budou opět na "místě činu", a tak se můžete těšit na průběžné zpravodajství z oázy nacházející se uprostřed vyprahlé severoafrické pouště.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám