Hlavní obsah

Taťána Kuchařová volila možná další Miss World

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (20) přijala pozvání organizátorů soutěže krásy Miss Irsko a stala se VIP členkou hvězdné, desetičlenné poroty. V pátečním přímém přenosu, který přenášela také irská celostátní televize, vybírala Taťána z 39 finalistek tu, která se jako Miss Irsko zúčastní v říjnu na Ukrajině dalšího ročníku prestižní soutěže Miss World, kterou sama Táňa před necelými dvěma lety vyhrála.

Článek

Nejkrásnější dívkou Irska se stala 21letá studentka herectví Sinead Noonan. „Hledala jsem inteligentní a krásnou dívku s nepřehlédnutelným osobním kouzlem a charismatem. Vzhledem k téměř čtyřem desítkám finalistek byla práce poroty opravdu náročná,“ komentovala Taťána verdikt poroty.

Mimo Taťány a všech krásných finalistek byl hvězdou večera i irský vítěz pěvecké soutěže X-Factor Shayne Ward.

„V Dublinu jsem se v porotě potkala i s Louisem Walshem, věhlasným pop music managerem například Stinga, Boyzone, P. McCartneyho či Westlife, kterého jsem poznala během mých dřívějších aktivit v Londýně. Měla jsem možnost seznámit ho se svou charitativní činností a v budoucnu bychom velmi rádi spojili síly na poli pomoci potřebným,“ vyjádřila se Taťána po svém návratu do Prahy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám