Hlavní obsah

Vůz na čištění ulic vcucnul a rozdrtil malého psa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Vůz na čištění ulic vcucnul přes své otáčivé kartáče na newyorské ulici malou fenku Ginger. Zděšenému majiteli zůstalo v ruce jen vodítko. Robert Machin (57) právě vyvenčil své dva bostonské teriéry a chystal se je naložit do auta, když se čistící vůz objevil. Pamatuje si jen, že se náhle otočil a koutkem oka už jen viděl jak jeho fenka Ginger mizí.

Foto: Profimedia.cz

Jakmile uvidíte čistící vozy, tak si hlídejte své psy.

Článek

Zaměstnanci městské hygienické služby, která je za čistotu ulic zodpovědná, smrt psa popsali jako "krajně neobvyklou a velmi politováníhodnou". Pan Machin má ale za to, že řidič vozu musel porušit nějaký bezpečnostní předpis.

"Stalo se to strašně rychle. Ten vůz se mnou zatočil a jak jsem se otočil, ještě jsem Ginger zahlédl, jak mizí. Byl jsem naprosto zničený a šokovaný. Prostě jsem viděl, jak ten vůz vcucnul mého psa," řekl reportérům list New York Daily News.

Řidičovi se zastavit nechtělo

Vyděšený majitel psa běžel za vozem ještě celé dva bloky a volal na řidiče, aby zastavil. Ten nakonec šlápnul na brzdu, ale odmítl zastavit kartáče, které Ginger rozdrtily.

:. Malý Bostonský teriér neměl šanci na přežití. Ilustrační fotofoto: Profimedia

 "Je důležité, aby Newyorčané dávali při procházkách se psy pozor na bezpečí svých zvířat," dodali městští hygienici a vyjádřili panu Machinovi kondolenci.

Pan Machin se chystá najmout si právníka. "Děti jsou už velké a z domu pryč. A ti dva psi byli můj celý život," dodal se slzami na konci interview.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám