Hlavní obsah

Zakladatel Playboye dostal k narozeninám nahou Pamelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zakladatel slavného pánského časopisu Playboy, erotický magnát Hugh Hefner oslavil své osmdesáté druhé narozeniny vskutku ve velkém stylu. Slavilo se, jak jinak, v jeho pohádkově luxusním doupěti všech hříchů, Playboy Mansion, kam byli pozváni nejen všichni, kteří v Hollywoodu něco znamenají, ale i dívky z titulních stran jeho magazínu.

Článek

Překvapit milionáře Hefnerova formátu nějakým neobvyklým dárkem není žádná maličkost. Jeho tři nádherné milenky, s kterými v současné době žije, se ho proto rozhodly obdarovat čokoládovými odlitky svých intimních partií. Svým kuriózním dárkem slavily velký úspěch.

"Hugh byl nadšený. Dala jsem mu svůj zadeček z bílé čokolády. Hned se do něj zakousl," prozradila Kendra Wilkinsonová, jedna z Hefnerových zajíčků.

Další jeho dva zajíčci, Holly Madisonová a Bridget Marquardtová mu věnovaly otisk svých obřích prsou a vyholeného klínu.

O největší překvapení se však postarala Hefnerova favoritka, herečka Pamela Andersonová, která nestárnoucímu magnátovi zatančila úplně nahá erotický tanec a nakonec mu věnovala velký čokoládový dort.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám