Hlavní obsah

Modelka Mašlíková v Turecku zkolabovala, musela do nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BELEK

Sotva se modelka a moderátorka pořadu Sexy šance Hanka Mašlíková (24) vrátila z pracovní cesty z Turecka, kde fotila kalendář, už pomýšlí na další dovolenou. A opět do teplých krajin. A to přesto, že týdenní pobyt v Turecku neprobíhal zrovna hladce. Krátce po příjezdu totiž z přílišného vedra zkolabovala a musela být odvezena do nemocnice, kde si ji přes noc nechali.

Článek

"Máme teď s našima v plánu letět ve třech na last minute do Egypta. Potom by mě měla čekat ještě pracovně jedna cesta do St.Tropez, ale to se teprve uvidí," řekla Korzu Mašlíková, která těsně před odletem také prozradila, jak bude její nový kalendář vypadat.

"Bude hodně sexy a celý jenom o mně. Já bych tam měla být ta dominantní a hlavní. Modely mi připravoval Petr Lakron, který mě v současné době obléká a myslím, že výsledek bude určitě stát za to. Počkejte si!" smála se.

Prsa si na fotkách kryje

Hanka si před necelým rokem nechala zvětšit svoje prsa z jedniček na trojky. Mnozí se domnívali, že to dělá kvůli lepším nabídkám. Ona to však striktně popírá a dodává, že ji štve, jak se každý zajímá jen o její prsa.

"Moje prsa jsou poslední dobou to jediné, co každého zajímá. Já jsem si je nenechala dělat proto, abych je před někým odhalovala. Bylo to opravdu pro mě a možná pro nějakého budoucího partnera. Jiný důvod v tom skutečně není. A co se týče mého nového kalendáře, nebudu tam úplně nahá, vždycky budu mít přes prsa alespoň ruku...," dodala Mašlíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám