Hlavní obsah

Sarkozy má podle své manželky několik mozků

Právo, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Francouzská první dáma Carla Bruniová-Sarkozyová se do svého manžela podle svých slov zamilovala na první pohled. „Bylo to okamžité. Nečekala jsem někoho tak zábavného, tak živého. Jeho vzhled, jeho šarm, jeho inteligence mě svedly,“ svěřila se v knize Pravdivá historie Carly a Nicolase (Carla et Nicolas, la veritable histoire), která se dnes objeví na pultech a z níž ve středu citoval časopis Le Point.

Foto: Nasser Nuri, Reuters

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy a exmodelka Carla Bruniová

Článek

„Má pět nebo šest mozků najednou,“ tvrdí 40letá zpěvačka a bývalá topmodelka o svém muži, jenž je starší o třináct let. „Ani předtím jsem sice nepoznala žádné hlupáky, ale jemu to myslí opravdu velmi, velmi rychle.“

V knize, kterou na základě rozhovorů s ní sepsali publicisté Valérie Bénaimová a Yves Azéroual, Bruniová-Sarkozyová dále říká, že nemá ani v nejmenším úmyslu změnit po svatbě se Sarkozym své povolání.

Jako první dáma prý má sice funkci, „ale žádné zaměstnání“. Chce se i nadále věnovat hudbě, i když koncertů se prozatím vzdá.

Sarkozy a Bruniová se seznámili loni v listopadu. Hned příští měsíc odjeli na dovolenou a začátkem února se v Elysejském paláci vzali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám