Hlavní obsah

Gott provdal dceru Lucii, vzala si kuchaře z pizzerie

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JÍLOVÉ U PRAHY
Aktualizováno

Druhá dcera Karla Gotta Lucie se v úterý dopoledne provdala za svého přítele Jana Kovaříka. Civilní obřad se uskutečnil v úzkém rodinném kruhu na úřadě v Jílovém u Prahy. Karel Gott tak během pár dnů stihl být u porodu i u svatby.

Článek

Zlatý slavík byl už od rána v jednom kole. Z Bertramky, kam si v pondělí přivezl manželku Ivanu s novorozenou Nelly Sofií, vyrážel už v devět ráno. V Košířích vyzvedl svou dvacetiletou dceru Lucii ve svatebním, aby ji, jak se na správného otce sluší, předal na počátku svatebního obřadu ženichovi.

Na rozdíl od pondělí Karel Gott nechal tentokrát řidičák doma a za volant usedl jeho spolehlivý a věrný osobní řidič Olda. Možná i kvůli panující nervozitě, která ale nejvíc lomcovala s nevěstinou maminkou Ivetou Kolářovou.

Mistr dorazil bez manželky, která si krátce po porodu raději svatební veselí odpustila. Přesto neměl o dámskou společnost nouzi. Mimo jiné totiž obřadu přihlížela i matka jeho nejstarší dcery Dominiky, bývalá tanečnice Antonie Zacpalová.

Dvacetiletá Lucie se stala stejně jako její matka prodavačkou. Její vyvolený je zase vyučený kuchař a pracuje v jisté pizzerii v Jílovém.

Mají tedy nastartováno na poklidný obyčejný život stranou českého showbyznysu. Skutečnost, že je jednou z Gottových dědiček, však dceři krále české pop music nikdo neodpáře. A tak ani není divu, že si údajně nechala sepsat předmanželskou smlouvu. bož, Právo Foto: Michaela Feuereislová

Reklama

Související témata:

Související články

VIDEO: Karlu Gottovi se narodila další dcera

Zpěvák Karel Gott je počtvrté otcem. Holčička dostala jméno Nelly Sofie Gottová. Dítě se narodilo ve středu v podvečer v pražské porodnici v Podolí.

Výběr článků

Načítám