Hlavní obsah

Kerndlové vypadl z Eurovize soupeř - krkající krocan

Novinky, jky, sad

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dosud největší zájem v historii Eurovize zaznamenal letošní ročník mezinárodní hudební soutěže Eurovision Song Contest. V Bělehradě bude rekordní účast 43 zemí. Česko bude zastupovat Tereza Kerndlová, kterou do Srbska nominovali diváci lednového národního kola. Z některých zemí dorazili podivní kandidáti. Zvláště pak irský krkající krocan. Ten však vypadl už v úterním semifinále.

Foto: Profimedia.cz

Tereza Kerndlová v českém finále

Článek

Kerndlová se představí divákům ve čtvrtek 22.5. Čeští bookmakeři v její úspěch však nevěří. Letošní Eurovizi navíc hrozí, že se zvrhne v parodii.

Sázková kancelář Synot Tip vypsala sázku na úspěšnost Terezy Kerndlové. Bookmakeři společnosti soudí, že postup do finále by byl pro českou zpěvačku velkým úspěchem a tomu také napovídá vypsaný kurz 3,6, zatímco na finálovou neúčast je kurz 1,2.

Krkající loutka krocan Dustinfoto: Profimedia

Na celkové vítězství Kerndlové je kurz 100, podle bookmakerů je tedy velice nepravděpodobné, že by triumfovala. Z případné vsazené tisícikoruny by se tak stalo krásných 100 tisíc korun. Jenže pravdou je, že v soutěži nepůjde ani tak o dobrý zpěv, jako spíš o show a nápad. Španělsko třeba nominovalo umělce Rodolfa Chikilicuatre, který si zákládá na image totálního idiota.

„Při této soutěži je důležité mít dobrou písničku a stejně tak dobrou show, která k tomu patří. Jdu do Evropy, abych ukázala, že nejhezčí ženský jsou v Česku a na Slovensku," uvedla Kerndlová. V národním finále kromě zpěvu proslula odvážným ultrakrátkým kostýmem ovívaným šikovně umístěným větrákem. Na poražení ostatních soutěžících včetně španělského idiota to však dle bookmakerů stačit nebude.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám