Hlavní obsah

Missky si užívaly nápojů v Kyselce

Právo, František Kšajt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyři nejkrásnější dívky z letošního jubilejního 20. ročníku Miss ČR 2008 si daly ve dostaveníčko v západočeské Kyselce, v jednom ze závodů akciové společnosti Karlovarské minerální vody, kde se vyrábí Aquila.

Foto: František Kšajt, Právo

Missky si zažertovaly s polotovary pet lahví. Zleva: první vicemiss Zuzana Putnářová, Miss sympatie Romana Čechovská, druhá vicemiss Kristýna Lebedová a Miss ČR 2008 Zuzana Jandová.

Článek

Dívky Aquilu nejen přímo v Kyselce ochutnaly a podívaly se na její výrobu, ale také zde symbolicky převzaly dárek. Stal se jím „Pitný režim“ v podobě 10 000 lahví, který jim bude karlovarská společnost po celý rok postupně dodávat.

Některé z nich jsou rozhodnuty zásobovat zdravým pitím i svou rodinu a přátelé. Všechny se však ctnostně shodly, že vodě dávají přednost před alkoholickými nápoji. O pivu už vůbec nemluvě. A když čaj, tak jedině zelený. A když na oslavě narozenin, tak sklenka vína a jedině bílé.

Roli šoférky si v kabině kamionu v závodě Kyselka vyzkoušela Miss ČR 2008 Zuzana Jandová.foto: Právo/František Kšajt

„Já miluji neperlivou vodu s příchutí,“ prozradila na sebe dvacetiletá Miss ČR 2008 Zuzana Jandová z Karviné, která se chlubí mírami 90-62. 92. „Mému tělu opravdu nejvíc svědčí voda,“ dodala s úsměvem a pak si na dvoře závodu Kyselka vyzkoušela, jaké to je sedět za volantem kamionu, který minerálky rozváží.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám