Hlavní obsah

Missky s úsměvem sledovaly, jak Mádl nasazuje život

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V úterý 6. května se v restauraci Jet Set a v přilehlém okolí na pražském Andělu uskutečnila zmrzlinová party. Akci si nenechaly ujít ani známé tváře českého společenského života. Šlo zahlédnout missky Elisavet Charalambidu, Evu Čerešňákovou, Báru Kolářovou, Lucii Váchovou, Lucii Hadašovou či Veroniku Chmelířovou.

Článek

Akce to ovšem nebyla čistě "missí". Objevili se také herec Jiří Mádl, herečka Tatiana Vilhelmová, moderátorka Michaela Maurerová a herečka Jana Bernášková s dcerou Justýnou.

Kromě osvěžení zmrzlinou Manhattan pro ně byl připraven i netradiční doprovodný program. O ten se postarali mistři BMXkového freestylu v čele s dvojnásobným mistrem republiky ve freestyle BMX Kamilem Feiferem.

Adrenalinový sportovci předvedli několik zajímavých freestylových triků, kterých se aktivně zúčastnily také známé osobnosti. Michaela Maurerová uvítala možnost vytvořit BMX jezdcům živou překážku s nadšením. To Jiří Mádl se nejprve zdráhal, ale nakonec se spolu s Mauerovou posadil na rampu a nechali se jezdci při krkolomných saltech vpřed i vzad přeskakovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám