Hlavní obsah

Keith Richards ze "Stounů" rád chodí v ženském oblečení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Legendární kytarista rockové kapely Rolling Stones Keith Richards (64) prozradil, že se mnohem lépe cítí v ženském oblečení než v pánském. Neláme si hlavu ani se spodním prádlem. To pro jistotu nenosí vůbec.

Článek

"Čím jsem starší, tím více preferuji pohodlí, které mi skýtá jedině dámské oblečení. Miluji totiž dámská trika, kalhoty i bundy," prozradil rocker konsternovaným novinářům a poukázal na to, ať si povšimnou zapínaní na jeho džínách, které odpovídá samozřejmě tomu dámskému.

A neváhal se rozpovídat ani o svém spodním prádle. "Nemusím akorát dámské prádlo. Nemusím vlastně ani pánské prádlo, takže radši chodím na ostro," dodal kytarista, který své oblečení po ušpinění rovnou vyhazuje.

"Pračka u mě doma nemá místo. Jakmile mi věci nasáknou potem, tak je jednoduše vyhodím a koupím si nové," prozradil své šalamounské řešení Richards, který si však takové plýtvání může s přehledem, na rozdíl od obyčejných lidí, dovolit.

Reklama

Související články

Exmanželka Micka Jaggera je bez bytu

Bianca Jaggerová (62), exmanželka zpěváka The Rolling Stones, může být vystěhována z apartmá na newyorské Park Avenue, protože v zemi pobývá pouze...

Stresující koncerty Rolling Stones

Podle bubeníka Charlieho Wattse jsou v posledních letech koncerty jeho skupiny Rolling Stones velmi stresující. Vokalista Mick Jagger, který se mimochodem jeví...

Rolling Stones míří do studia

Britská skupina Rolling Stones se letos vrátí do nahrávacího studia, aby zahájila práci na už třiadvacátém albu.

Výběr článků

Načítám