Hlavní obsah

Miss USA se stala podnikatelka z Texasu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Novou Miss USA se v pátek v Las Vegas stala šestadvacetiletá podnikatelka a modelka z Texasu Crystle Stewartová. V soutěži nejkrásnějších dívek z 50 amerických států za sebou nechala na druhém místě Leah Lavianovou ze státu Mississippi a Tiffany Andradeovou z New Jersey.

Článek

Stewartová je modelkou a také řídí společnost, která organizuje večírky. Korunku Miss USA a luxusní byt v New Yorku, který k ní patří, převzala v Las Vegas od loňské miss Rachel Smithové. Tato bývalá Miss Tennessee se svěřila, že míří do Hollywoodu.

Při děkovací řeči Stewartová zdůraznila, že je jednou z několika málo černošek, které se za 57 let organizování soutěže staly Miss USA. "Myslím, že Spojené státy se dávají dohromady," řekla a připomněla letošní prezidentské kandidáty - Baracka Obamu a Hillary Clintonovou.

Stewartová se v červenci zúčastní soutěže Miss Universe ve Vietnamu. V porotě v Las Vegas seděli například exmanželka Paula McCartneyho Heather Millsová, plavkyně Amanda Beardová a herec Rob Schneider.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám