Hlavní obsah

Beyoncé se provdala za rappera Jay-Z

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární americká zpěvačka R'n'B Beyoncé Knowlesová se v pátek v New Yorku provdala za rappera Shawna Cartera, který vystupuje pod jménem Jay-Z. S odvoláním na přítele novomanželského páru o tom informoval magazín People.

Článek

"Jay-Z si přál, aby to byla soukromá oslava - jen pro nejbližší přátele a rodinu," řekl magazínu. O chystaném sňatku se sice dlouho spekulovalo, Beyoncé i Jay-Z ale otázky novinářů ponechávali bez odpovědí.

Šestadvacetiletá Beyoncé na hudební scénu úspěšně vtrhla velmi mladá se skupinou Destiny's Child a následně od roku 2003 slaví úspěch i jako sólová zpěvačka díky své první desce Dangerously in Love. Její druhé album B'day vyšlo v září 2006.

Známá je i jako herečka - mihla se v nové verzi Růžového pantera a hrála ve filmu Dreamgirls, který byl inspirován životním příběhem Diany Rossové. Pokud jde o osmatřicetiletého Jay-Z, někdejšího prezidenta vydavatelství Def Jam, od roku 1996 pod svým jménem prodal přes 35 miliónů alb. Stál rovněž u zrodu kariéry barbadoské zpěvačky Rihanny, která minulý měsíc měsíc vystoupila v Praze. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám