Hlavní obsah

Kočárek prodaný v německém bazaru obsahoval nabitou pistoli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Německá matka, která si v internetovém bazaru koupila použitý skládací kočárek, se nestačila divit zvláštnímu "bonusu": v postranní kapse kočárku totiž doma našla ostře nabitou pistoli. Oznámila to ve středu hamburská policie.

Článek

Žena bydlící ve Verderu v Dolním Sasku uviděla na internetu výhodnou koupi a nezaváhala. Když si ale kočárek dovezla domů, nález zbraně ráže devíti milimetrů s osmi náboji v zásobníku ji přece jen poněkud zarazil. Zavolala raději policii, která věc začala vyšetřovat.

Prodávající, který si dal inzerát do internetového bazaru, ale nedokázal dát k původu pistole žádné vysvětlení. Vyšetřovatelům pouze upřesnil, že prodaný kočárek stál do té doby tři roky ve sklepě jeho domu a překážel, proto se rozhodl jej prodat.

Když si kupující pro kočárek v pondělí se svým manželem přišla, prodal jej tedy i s pistolí, protože o zbrani prý nic nevěděl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám