Hlavní obsah

Beckham políbil fanynku, ta obratem omdlela

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zatímco Victoria Beckhamová si užívala týden módy v New Yorku, její manžel David vyrazil o víkendu v Los Angeles na party před udělováním cen Grammy, kterou pořádal Jermaine Dupri se svou partnerkou Janet Jacksonovou. David tam nad ránem políbil svou fanynku na tvář, ta z toho omdlela a musela být kříšena vodou.

Článek

„Beckham přišel asi tak kolem jedné ráno. Vypadal, že se velmi dobře baví, když si vyrazil s Jermainem a povídal si s Janet,“ prozradil zdroj z party americkému magazínu People. Davida všichni na večírku skutečně rádi viděli.

Zvláště ženy se kolem něj začaly motat ve stále užším kruhu, když jim došlo, že slavný fotbalista přišel bez své manželky.

V jednu chvíli se s ním do řeči dala pohledná žena. Vypadlo z ní, že je Beckhamovou oddanou fanynkou, za což si vysloužila pusu na tvář. Jenže v tu chvíli se jí podlomila kolena a ztratila vědomí.

„Tvářil se, jako by to pro něho byla běžná každodenní věc. Prostě řekl: Dejte jí trochu vody. Bude v pořádku," dodal zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám