Hlavní obsah

Spearsová si na psychiatrii poleží nejméně dva týdny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Britney Spearsová trpí bipolární poruchou a zůstane 14 dní v nemocnici - takový byl verdikt lékařů nad bývalou popovou hvězdou. Na psychiatrickém oddělení nemocnice UCLA si tak ještě pobude.

Článek

Lékaři u ní oficiálně diagnostikovali bipolární poruchu,kterou je potřeba začít ihned léčit pod odborným dohledem. Hospitalizaci může zrušit či pozměnit jedině Spearsové ošetřující lékař. Podle zdrojů z nemocnice UCLA (University of California Los Angeles) smí popová hvězda nosit na oddělení své vlastní oblečení a mít u sebe osobní věci.

Každý den se smí vidět s návštěvami a telefonovat. K tomu však musí využívat nemocniční přístroj, nikoli svůj mobil. Ačkoli je Resnickova neuropsychiatrická klinika při UCLA jednou z nejvyhlášenějších svého druhu, Spearsové rodina je hospitalizací znepokojena.

Hrozí i řemínky či injekce

„Je to příšerná situace. Britney je na vypolstrovaném pokoji. Její rodina se o ni velmi obává,“ prozradil magazínu People zdroj blízký zpěvačce. Podle Terryho K. Wassermana, losangeleského právníka zabývajícího se případy osob s mentálními chorobami, je Britney zřejmě příliš bojovná.

„Pokud je agresivní, může být umístěna do uklidňovací místnosti, některé z nich jsou vypolstrované. Jinou možností je, že dotyčnou osobu přiváží řemínky k posteli. V extrémním, život ohrožujícím případě, když pacient ohrožuje na zdraví a životě sebe nebo lékařský personál, psychiatr může dotyčné osobě vpíchnout psychotropní lék,“ uvedl Wasserman.

Reklama

Související témata:

Související články

Nechte Spearsovou na pokoji, vyzývá Hiltonová

Americká celebrita Paris Hiltonová brání zpěvačku Britney Spearsovou, které nedávno soud zakázal stýkat se s jejími syny. Šestadvacetiletá dědička hotelového...

Výběr článků

Načítám