Hlavní obsah

Salma Hayeková je nejbohatší manželkou v Hollywoodu

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Salma Hayeková se uměla dobře vdát. Manželstvím s podnikatelem Françoisem-Henrim Pinaultem, předsedou konglomerátu PPR, se totiž stala jednou z nejbohatších žen v Kalifornii. Mexická kráska s francouzským miliardářem tvoří podle týdeníku In Touch nejbohatší pár v Hollywoodu.

Článek

Jednačtyřicetiletá Salma loni v září porodila Pinaultovi holčičku Valentinu Palomu. Ta je zatím výlučnou dědičkou celého majetku svého bohatého otce. Pinault je předsedou představenstva PPR, konglomerátu vlastnícího luxusní módní značky Gucci a Yves Saint Laurent.

Podle odhadů jeho majetek dosahuje v přepočtu zhruba 245 miliard korun. Manželé si majetek umějí náležitě užít. Oba milují luxus, takže za honosnou rezidenci v kalifornském Bel Air zaplatili ochotně 20 miliónů dolarů, v přepočtu tedy bezmála 360 miliónů korun.

Podle magazínu In Touch patří mezi hollywoodské miliardářské páry také Justin Timberlake s Jessikou Bielovou, Simon Cowell s Teri Seymourovou a Jessica Simpsonová s fotbalistou Tonym Romem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám