Hlavní obsah

Charitativní večer přinesl spolupráci finalistek rivalských miss

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PÍSEK

Je krásné vidět, že dobrá věc dokáže spojit nespojitelné. Charitativní akci pro písecký Dětský domov pořádala finalistka Miss ČR 2007 Denisa Přibylová spolu s čerstvou finalistkou soutěže Česká Miss 2008 Anetou Faitovou.

Článek

Narychlo připravená Vánoční charitativní módní přehlídka, kterou zorganizovaly písecké modelky Denisa Přibylová a Aneta Faitová za pochopení vedení místního hotelu Bílá růže, splnila svůj účel. V téměř dvouhodinovém programu předvedly modelky, mezi nimž byly i Veronika Chmelířová (druhá vicemiss ČR 2007), Michaela Kačírková (finalistka Miss aerobik 2007) a další, sportovní oblečení, kožené oděvy, spodní a noční prádlo a také svatební šaty.

Nechyběly ani soutěže pro děti o ceny, jako například složení rozstříhaných barevných plakátů českých hokejistů (vítěz převzal reprezentační dres), exhibiční vystoupení Michaely Kačírkové, která ukázala, že má aerobik v krvi, autogramiáda českého hokejového reprezentanta Štěpána Hřebejka a další.

Missky v dětském domově. Foto: archiv Malé dívky si připadaly jako princezny. Foto: archivFinalistka Miss ČR 2007 Denisa Přibylová a hokejový reprezentant Štěpán Hřebejk, který měl během večera autogramiádu. Foto: archiv

Děti z Dětského domova a speciální školy v Písku pak po skončení celého programu převzaly od organizátorek módní přehlídky spousty dárků od sponzorů. Díky nim i přítomným divákům byly získány peníze a dárky v celkové hodnotě 45 000 Kč.

Na druhý den modelky zakoupily za získané peníze další dárky dětem, které si samy přály dostat pod stromeček, a osobně jim je předaly.

Reklama

Výběr článků

Načítám