Hlavní obsah

Miss Moravia: České dívky na Moravačky letos nemají

Novinky, Jakub Kynčl, Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Moravská dcera soutěže Miss ČR předvedla v pátek dvanáct kandidátek na postup do finálového kola Miss ČR. A všichni se shodli v jediném: nadějných dívek zde bylo více než v Miss Bohemia, která se konala o týden dříve. Vítězkou se stala Zuzana Putnářová z Ostravy. Jejími dvorními dámami jsou Zuzana Jandová z Karviné a Romana Čechovská z Hodonína.

Článek

Brněnské Boby Centrum přivítalo v pátek večer dvanáct pohledných dívek, které se utkaly o tři místa ve finále tradiční soutěže krásy. Dalších šest dívek si pak vybojovalo postup do tzv. malého finále, kde se utkají o šest finálových pozic se šesti dívkami z Miss Bohemia. Letos mají moravské dívky velkou šanci ukořistit více míst ve finále, než jejich české kolegyně.

Večeru dominovala Zuzana Putnářová z Ostravy, která je dle několika zasvěcených či některých finalistek loňského ročníku jednoznačne hlavní favoritkou na zisk jubilejního dvacátého titulu Miss ČR. Ta se skvěle vypořádala i s neposedným vrškem šatů, který jí neustále sjížděl. "Rozhodně to necítím tak, že bych měla nakročeno k titulu, tam je ještě opravdu dlouhá cesta," řekla Novinkám Putnářová.

Jazyky zvládá

S jazyky by nová Miss Moravia neměla mít nejmenší potíže. Anglicky prý mluví zcela plynule a navíc se domluví francouzsky. Nyní se věnuje studiím na ekonomické fakultě v Praze, obor mezinárodní obchod. Do svého soukromí nechce nechat nahlédnout. "O tom, jestli mám přítele, mluvit během soutěže nebudu," reagovala vítězka. A její největší síla? "Taková ta vnitřní, aspoň doufám," uvedla Putnářová.

Druhou příčku obsadila dvacetiletá Zuzana Jandová z Karviné, která nyní žije v Praze a připravuje se na studium andragogiky. Přítele má již rok a jejím největším hobby je řízení auta. "Přiznávám, občas mám ráda rychlost," řekla Novinkám s úsměvem Jandová, která má základy němčiny a anglicky se prý také domluví. A jestli něco opravdu nesnáší, tak je to prý lež.

Na bronzové příčce skončila Romana Čechovská, která žije v Hodoníně. Na otázku, jaký titul, vyjma toho hlavního, by si přála získat, měla zcela jasno: "Moc bych si přála získat titul Miss sympatie, toho bych si doopravdy vážila," řekla Čechovská, která je momentálně bez přítele. O tom, že by měla do finálového večera společně s vítězkou možná lehce přibrat, ví: "Také si říkám, že by se nějaký kilogram hodil. Abych nabrala trochu třeba přes ramena a prsa. Přitom jsem ale schopná klidně zajít do fast foodu, pořádnému jídlu se vůbec nevyhýbám," informovala Novinky II. vicemiss Moravia.

Ve volné disciplíně se opět hlavně tančilo 

Obrovská tréma všech dívek vyšla na povrch při představování poroty, kdy se většina dívek přeřekla, porota to ovšem brala s humorem. Od té chvíle už se dívkám také vše dařilo na výbornou.

Ve volné disciplíně se takřka výhradně tančilo. Pravděpodobně nejzajímavější vystoupení byl electronic boogie tanec neboli tzv. robotická panenka, kterou skvěle předvedla jedna ze soutěžících. Oblíbené začínají být stále více také tance typu r´n´b. Přehlídka v šatech od Josefa Klíra a promenáda v plavkách pak už celý večer, kterým provázeli Tomáš Matonoha s Ivanou Christovou, jen ošperkovaly. 

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám