Hlavní obsah

Stoletá Britka se nechala vyfotit odhalená na kalendář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ANCASTER

Patrně nejstarší ženou, která se nechala nafotit odhalená, je Britka Nora Hardwicková. Žena, která příští týden oslaví 102. narozeniny, je jednou z modelek v kalendáři, jehož prodej má pomoci získat peníze pro dětský fotbalový tým v jejím bydlišti Ancaster ve střední Anglii.

Článek

Hardwicková, která se narodila v roce 1905, pózovala jako "listopadová slečna" za barem v jedné z místních hospod. Přes ramena a část hrudníku má přehozenou látku a na krku korále. "V mém věku už nemám tělo jako modelka, abych mohla odhalit vše," prohlásila čiperná seniorka.

"Myslím, že mě o to požádali, protože jsem nejstarší ve vesnici a pro charitu bych udělala cokoli. Dobře jsem se při tom bavila," řekla. Dvojnásobná praprababička dodala, že ji v nezvyklé charitativní akci podpořily její tři děti. Před focením si prý nicméně musela dodat odvahy skleničkou whisky.

Ve vesnici Ancaster žije Nora Hardwicková od roku 1933, po 35 let zde pracovala jako vedoucí pošty. Do penze odešla v 72 letech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám